Kävin tuossa hoitamassa tähdellisen asian ja siihen tarvitsin kyytipojaksi metroa.

Ajankohtainen asia: MASKI , puhutteli yllättäen myös siellä. Istahdin samaan penkkiin hentoisen valkohapsisen mummelin kanssa, meillä molemmilla oli maski ja keskustelimme hieman, hillitysti, vähän Trumpista ja vähän maskeista ja olimme ihan sovinnollisia, emme agressiivisia.

Nythän on erikseen mainittu joka mediatuutissa, ettei maskittomuudesta saa huomauttaa kenellekään, koska emme tiedä miksi joku ei voi käyttää maskia.Ja hän voi traumatisoitua jos joku huomauttaa hänen asenteestaan joka huokuu välinpitämättömyyttä toisten terveyttä kohtaan.Tai sitten se on täydellistä kokonaisuuksien ymmärtämisen vakavaa vajautta.

Onko kukaan tullut ajatelleeksi että koulukiusaajien jälkeläiset alkaisivat kiusata myös henkistä väkivaltaa käyttäen toisten maskien käyttöä, kun ei itse käytä.

Kukaan ei siinä vaunussa heille mitään sanonut, ei ilmeillyt ja tuskin uskalsi ajatellakaan maskittomien suuntaan.

Pysäkillä tuli maskiton kaunis n. 25-30 v nainen, pitkä tukka hulmuten vaunuun, katseli siinä tovin ja meni toisen kaunokaisen viereen seisomaan , hällä ei myös ollut maskia. Siinä he sitten nauraa räkättivät ja mollasivat meitä maskillisia ja ilman syytä syyttelivät murhaavista katseista ja " ei kohta uskalla koko metroon nousta jos ei o maskia"...niin....kuka kiusasi ja mollasi ketä?

Tuollainen panettelu ja syyllistäminen jossa oma syyllisyys käänteistetään on ala arvopista.

Suu soukemmalle, turpa rullalle vaan kaikki ja sitten rulla taskuun, sanoisi mummoni mun, vanhan sanontansa ryydittämänä.

.Paistakoon nyt sitten auringon rippeet kuitenkin kaikille, niillekin joilla ei ole "kauhalla annettu ja jonka vuoksi voi vain antaa lusikallisia ", sekin on muuten mustanaamion aikaisia viidakon sanontoja....hyvää päivää ja kirves vartta tällä kertaa,kun kättely on vahvasti pannassa.