IMG_20201013_164405221.jpg

Rakastan eduskunnan kyselytuntia, sitä kuunnellessa osa asioista ei jää epäselväksi.

Siis niille jotka sitä kuulevat ja katsovat tiedotuksetkin menevät korvien ulottuville, se että sisäistääkö kuulemaansa on sitten jo uusi tarina.

Kuunneltu asiahan voi muokkautua siellä omien korvien välissä alkuperäiseen nähden liki tuntemattomaksi.

Rakastan naisministeriemme( Saarikko,Kiuru) säpäkkää artikulointia opposition suuntaan, silloin kun se on tarpeen, ja tarpeenhan se kyllä välillä onkin. Asiallista.

Mutta sitten jää ihmettelemään, miksi kuitenkin kun nousen pakaillisbussiin itä helsingissä, miksi siellä on moni ilman maskia, kertooko se kenties että tieto ei kulje itään, onko idässä ymmärtämisvaikeuksia vai mitä, itä, hän.

Tilanne on vakava sanottiin, kansalaisia suositellaan toimimaan nyt suositusten mukaan , jottei tauti tilanne pasahda pahimpaan vaiheeseensa.

Tämä tarkoittaa silloin sitä, että julkisella liikenteellä siirtyminen lännemmäksi koituu minulle kuolemaksi.Koska niin moni ei noudata varovaisuutta tautitilanne huomioon ottaen.

Eikö tässä jo kohta olla samassa pisteessä kuin aidsin levittäjien kohdalla, tartuttaja voidaan haastaa oikeuteen tarkoituksellisesta tartuttamisesta.? Varsinkin jos hänellä on puhelimessa sovellus, josta on ilmoitettu hänen olleen altistunut, istuessaan siinä idän bussissa tai Itäkeskuskuksessa jonottaessaan ilman turvavälejä jotain kenkäparia, kuten toissa sunnuntaina näin.

Huvittaviakin piirteitä tästä löytyy, maskittomat kansoittavat julkisten liikuntaesteisten / invapaikat :)

Minun on pakko mennä labraan ja allergiasairaalaan, enkä voi käyttää taxia sen hintavuuden vuoksi.

Ministeritkään eivät tiedä, mitä mielivaltaa käytetään köyhissä kaupunginosissa.

p.s. kyllä meillä paistaa aurinkokin.koska se ei valikoi, paistaa se risukasaankin  vanhan sanonnan mukaan.