121162836_334120900983924_48857206106625Kuvan käyttö oikeuden myöntänyt : https://www.facebook.com/eerojlaamanen

 Lempi aiheeni number 1 on tietty toistaiseksi  Covik 19 ja sen eri tiedotttuksista lukeminen.

Eilen eduskunnan kyselytunnilla rakastettua pääministeriämme, Marinia, höykytettiin kyllä maskien takaa.

Kaikki tuntuu olevan hänen syytään hallitus kumppaneineen, mutta kiitoksia ei juurikaan kevään taitavasti hoidetusta Koronan leviämisen tehdystä työstä tipahtanut.

Maskit ja maskittomuudet, eduskunnassa nyt näyttää riittävän maskeja kaikille, joku jopa kysyi Marinilta johtuiko kevään maski neutraalius jopa sen haitoista kertominen siitä että niitä ei ollut suomessa tai muualla riittävästi saatavilla.

Voisikohan pääministeriäämme epäillä jopa sen alunperin liikkeelle saattamisesta ja oman virus laboratorion piilottemisesta, ainakin häntä nyt yritettiin saada huonoon valoon roppakaupalla.Taidettiin syyttää jonkin lobbauspiirin piilottelemisesta eduskuntatalon varjoissa.

Sannois Sanna vaan jotta maskit naamalle ja turhat räksytykset pois ja kaikenvaralta sakkoa satanen, nin eiköhän pihi kansanosa valitse sen maskin käytön.

Ja niin kauan kuin annetaan vapaus valita, nin eikös Ison Kirjan Eevakin aikoinaan valinnut paratiisista poistumisen, vaikka siellä olsi ollut terveenä paljon helpompaa elää.

Minulle henkilökohtaisesti on hyötyä maskista myös nyt ulkoillessa pihoja pitkin, joissa vanhan aikaiset lehtipuhaltimet laittavat kuivuneille limapalloille ja sylky jäämille vauhtia nousta ilmaan, mutta myös se karkeampi pöly mikä sieltä nousee, niin se stoppaa maskiin.

Tulihan se yhteiskunnalle kalliiksi kun jouduin työmatkalla puhallin terroristien piirittämäksi, heitä oli siinä useampikin pärryyttämässä ja koreografia oli selvästi harjoiteltu ilmakitaran soittoa matkien ja muuhun. Se ohitus poiki minulle lääkärissä käynnin josta jatkoin päivystykseen hengitysteitä avamaan lääkkeiden avulla ja koko yö siihen meni.

Voi vain arvuutella rakastanko näitä lehtipuhaltimia, kaikki pitäisi säätää lehti imureiksi ja iso pussi perään niitä keräämään. Turha laite numbero 2 , sanon minä.