Päivää, tätä en malta olla kertomatta kuitenkaan, vaikk ensin ajattelin etten kerro, ettei mua vaan rasistiksi leimata.

No olimme sunnuntaina asioilla Itiksessa aamupäivällä iäkkään ystäväni kanssa. Lopuksi hän tykkää mennä erääseen pitkän linjan kahvilaan kahville, siinä hän samalla aina muistelee kuinka hänen ystävättarensa oli kyseisellä firmalla töissä koko ikänsä.

Nooh, nythän on nämä suositellut koronarajoitukset, niin siinäkin joka toinen pöytä oli lapuettu, tai siis kaikki pöydän puoliskot ja niistä oli poistettu tuolit.

Kävimme pöytään, johon pyörätuolin voi vaivatta työntää jalustimineen. Mutta, vastapäinen tuoli ei ollutkaan siinä , vaan se oli viereissä pöydässä  kahden muun tuolin kanssa siirrettynä pöydän ääreen. Siinä oli jo juotu kahvikupponen ja nuori maahanmuuttaja mies.

Käännyin ja siirsin tuolin sen laputetun pöydän alta itselleni ja silloin alkoi nuhtelut:" Mitä , etkö ummarra, mina olen varannut tämän poudan seurueelle". Minä siihen jotta, lapussa lukee että siihen ei voi enempää istua, siitäkös hän innostui ,peittosi minut täysin: " Sina ei ymmärra, miksi sinä ei ummarra, minun seurue tulee ja tuolit on heille"( Siis muistakin vieruspöydistä hän oli hamstrannut seurueelleen tuolit.

Minä sanoin " Sinä se et ymmärrä ,korona rajoitrus koskee myös sinua , ei seurueita  kerätä , eikä toisten tuolia hamstrata".

Minä jäin alakynteen, minä olen tyhmä ja en ymmärrä kun hän varaa seyurueelle (lue: äijäporukka joka kahvikupin ääressä viettää aikaa tovin jos toisenkin ).

Ysräväni pahoitti mielensä, minä pahoitin mieleni ja myyjä sanoi:" Nokun ei ne ymmärrä).

Siihen sitten tulivat äijät 4 kpl ja lapsi sen yhden lisäksi, minun selkäni taakse , nauraa remusivat kovasti ja puhuivat toistensa päälle.

Jos siinä turvavälien pettäessä ja pisaroiden lentäessä ei tartuntaa saa, niin ei missään.

Kyllä saisivat suosituksia lukiessaan tv:ssä ja pöytiä laputtaessaan kertoa ne myös arabiaksi .

...en oo rasisti, mutta ei minuakaan suomalaisena naisena saa ylenkatsoa .