Mikään ei vedä vertoja ihmisen mielikuvitukselle hänen luullessaan voivansa hallita ja vaikuttaa n.s. henkisiin asioihin.

Tähän totemukseen liittyy tietenkin  kokemus asian tiimoilta..

Voisinko minä esim. perustaa "enkelitarhan" ?Voisinko minä esim,sanoa että"ääni jonka kuulen, on naapurin kuolleen miehen"

Tottakai voisin, kyse ei olekaan siitä etteikö voi, mutta kuka takaa että se on totta.

Silloin kun isosiskoni vielä vaikutti maanpäällä, nythän vaikuttaa Taivaassa, hän kertoi aina tapauksista Fasessa, jossa oli näitä yrittäjiä pilvin pimein.

Tapaus 1 :Eräs oli semmoinen joka pyysi siskoa odottamaan netin äärellä kun hän puhdistaa siskon pihan ja muutakin ( kuivat oksat jäi pensaisiin, koska minä jouduin ne puutarha saksilla sieltä leikkaamaan). Välillä hän ilmoitti tekstikenttään: "Nyt katkaisin putken ja toisenkin joita kautta on huonoja energioita vuotanut tontille"

Eihän sisko uskonut kaikkea ihan yhdellä puraisulla, mutta kun aikansa jauhaa toisessa päässä, ehkä vastaanottaja alkaa kuvitella että putket menee poikki, muutakin kuin pakkasilla vesiputki halkeaa. Siis Pakkasherra kun putken rikkoo, se näkyy,vaikkei Pakkasherra ole sillai näkyvä herra. Tuo toisenlainen putkien katkaisu ja nuohoaminen ei ole todistettavissa millään tavalla, ei ainakaan  näkyviä ja hyviä tuloksia tuottavalla tavalla.

Tapaus 2: Tämä nainen taas piti jotain enkeli puhdistamoa, sisko kertoi että hänellekin olisi laittanut 3 enkeliä, kunhan ensin palautuivat edelliseltä viiden päivän reisulta. Olivat siis Reissuenkelitä, tämä niitten kaitsija sitten ensin puhdisti ja lepuutti niitä, ennekuin laittoi seuraavalle työmaalle...jotta silleen.

Tähän en malta ola vertaamatta  Ison Kirjan Enkeleihin, eihän Luciferia saanut aisoissa pysymään itse Ukko Jumalakaan. Enkä usko että kukaan heitä voi hallita, sen tiedän että voimme pyytää enkelitä suojelemaan joitain ketä halutaan, ei ne kulje meidän kautta, mutta voivat mennä omista oloistaan sinne minne on tarvis, ei meidän käskystä, eikä meidän pesulan kautta.

Tapaus 3: Rakkaan lapseni kuoleman jälkeen otettiin minuun yhteyttä ja kutsuttiin meedio istuntoon, jossa meedio sitten voisi tuoda terveisiä tyttäreltäni, pieni maksuhan siitä otetaan , mutta.....kai sen nyt voii maksaa. Jopa eräs entiseksi katsomani ystävä oli minua retuuttamassa käsipuolesta meediolle alle puolen vuoden. Itse nyt en välttämättä kaipaa meedion kautta tyttäreltäni viestejä, tyttäreni ei pitänyt meediohommeleista. Ja minä tiedän sen minkä on tarpeen itsekin.

Kultainen vasikkamme: Raha.

Se vie monen tien kummallisille kiemuroille.Ei taida suojelusenkelit ehtiä perässä kulkemaan, eikä välttämättä uskallakaan tuota menoa, kidnapatuiskihan ne siinä rauhassa lennellessään tulevat ja joutuvat orjatyöhön.Ilman palkkaa.