En tiedä itkenmkö vai nauranko,ainakin sapettaa.

Päätin nyt tyhjentää vaatehuoneesta kaiken mitä ei käytetä, liian isot,liian pienet ja uuden veroisina vielä. 

Aiemmin jo kerran sain varoituksen kun laitoin lemmikki palstalle ilmoituksen kissan raapimapuusta ja kuvassa oli oma kissa, vanha katti, niinkuin kevennyksenä, kuka raapimapuuta käyttää. Ilmoitus hylättiin koska se rikkoi: 

"Tämä ilmoitus rikkoo eläimiä koskevia sääntöjämme
Tämä ilmoitus vaikuttaa rikkovan eläimiä koskevia kaupankäyntikäytäntöjämme. Vain sinä näet tämän ilmoituksen. Jos tämä on mielestäsi väärin, voit pyytää tarkistusta."
No eipä siinä mittään, en ollut myymässä kissaa, en osatamassa kissaa ja teköäly käsitti asian niin.
Tämä kakkos osa on sitten huomattavasti mehukkaampi verios tapauksesta joka koski rintaliivien myyntiä, uuden veroisia,ei vanhoja retkuja.
En tiedä miksi hylättiin,pyysin uusinta tarkastuksen, tekikö joku ilkeyksissään tai kateuksissaan ilmoituksen,kun mulla nyt kauppa siinä ehti jo käydä, keinoälyhän olisi sen heti hylännyt.
Vastaus oli: 
Tämä ilmoitus rikkoo eläimiä koskevia sääntöjämme
Tämä ilmoitus vaikuttaa rikkovan eläimiä koskevia kaupankäyntikäytäntöjämme. Vain sinä näet tämän ilmoituksen. Jos tämä on mielestäsi väärin, voit pyytää tarkistusta.
Pyydä tarkistusta
 
Otsikko oli: Kuin uusia rintaliivejä,isot koot.
 
 
Ilmoitettu 5 tuntia sitten sijainnissa Helsinki, Etelä-Suomi
 
 

 

Tiedot.......
Käyttämättömiä rintaliivejä, isot koot........itse ilmoitus jossa ilmeni koot ja en laittanut valmistajan nimeäkään,koska sekin tyrmää ilmoituksen julkaisun joissain tapauksissa.Lopussa luki : Kisukoti MMM.
Merkintä kissasta on hyväntavan mukaista laittaa,astmaatikoille jopa välttämätön tieto,
koska kissa allergikko tietää varoa ostamasta minulta mitään. Itse en voi ostaa koirakodista samoista syistä.
 
En siis ollut myymässä kissaa, en kissan rintliivejä, en ole itse kissa, mutta ilmoitus ei mennyt läpi.
En tiedä enää miten lemmikkieläimen omistaminen ilmoitetaan , jos myy jotain tai ostaa, jos tekoäly blokkaa pois sanalla kissa, koira, sammakko, käärme,iilimato....
 
En olisi niillä rikastunut, 6 euroa zipalelta pyysin. Nyt kannan ne iloisin mielin roskiin, siis rintaliivit, en kissaa, ettei vain tule väärinymmärretyksi ja eläinsuojelu kohta koputtelee naapurien oville. Kysellen, " missä asuu se nainen jonka tekoäly tunnisti riistävän eläinten oikeuksia, myymällä rintaliivejä,jotka eivät ole eläimen nahkaa, mutta jotenkin ne liittyy nyt myyntiin ja kissaan,kai niin myy niitä fasessa."
Minä alan epäillä kiusaamista joka kohdistuu nyt itseeni, koska olen siellä jotain myymässä.
Koen että minun oikeuksiani tässä nyt olla tasavertainen myyjä fasen kirppiksellä rikotaan.