Eikös väittäjälläkin ole aina vastaväittäjä, oikeaksi todistettu on niian kauan kunnes toinen tutkimus kumoaa sen.

Tämä vääntäminen koronan suhteen, saavuttaa kyllä minun mielestäni jo huvittaviakin piirteitä.

Vaikka kukaan ei siitä kärsisi jos maskia käyttää, joskus jopa paremmalta näyttää, nin ei, aina on joku jurnaamassa ja vähättelemässä. Jostain syystä olen havainnut näillä kulmilla kyllä että ääneen nauraja ei aina ole siitä fiksuimmasta päästä, ei sanallisesti eikä ulkoisestikaan katsottuna.Sorry vaan.

Jos lie vaikka mikä rähjä tyyppi nin luuleeko hän todellakin vaikuttavansa kovinkin viisaalta, kun möläyttää:"Luuletko tuon auttavan" , minä en mitään luule mihinkään suuntaan, toivon vain että hengissä olellaan tämän pandemian jäljiltä.

Ja vaikka edelleenkään ei saa maskittomuudesta huomauttaa tai edes ilmeillä, niin maskeista ei ole piäministerikään antanut suositusta, jottei sitä suutansa tarttis soittaa niinkäin päin.

Jos minä voin jotain asialle tehdä, nin ainakin hissin ovella kiellän maskitonta astumasta samaan hissiin. Minulla on oikeus suojella itseäni oireettoman tartunnan kantajan seuralta.

Mutta että oikein maailmanlaajuinen liike korona pandemian yhteydessä, liike johon kuuluu paljon viherpiipertäjiä jotka luulevat että ongelma ratkaistaan popsimalla porkkanaa.

Jos minun äitini eläisi, sanoisin kyllä hänelle : " Äiti mä en kestä enää"....

Sitä jotenkin on naivihko suhtautumisessaan kaukaisempaan ulkomaailmaan. Katselin Viruksen jäljillä ohjelmaa ja en kyllä enää ihmettele jos taudit leviää ja monin kertaistuu siellä, missä sitäkin filmiä oli kuvattu. Ne toimet lihan sälyttämisen suhteen kylmäketjuineen pettivät pahasti. Kaikki liikkuva tapettiin lähi viidakosta  ja savustettiin ja kuljetettiin ison tien varteen helteessä ,josta sitten motskari tyypit hilasivat ne torille. Siellä ne koivet olivat ritirinnan muun kanssa ja toukat mukana.Joku talutti jotain eksoottista liskoa narussa, en tiedä syödäkseen vai myödäkseen, mutta mistään hygienian poikasestakaan ei oikein näkynyt häivähdystäkään.

Tänä päivänä , armon vuonna 2020. Onko sekään  mikään ihme, jos sitten tänne itään päästyään kouluttamattomana,lukutaidottomana, ei varmasti  tule ollenkaan ajatelleeksi maskin käyttöä, käsien pesua tms. Varmaan tätä pohjolaa pidetään täys steriilinä paikkana verrattuna niihin toreihin.

Eihän se ole ihme jos tieto ei oikein sisäisty sinne aivokoppaan , kun meillä on niin kohtuullisen hygieenistä, niin sisällä kuin ulkonakin.Niin kauan kuin tätä kestää....

Näitä kyllä ihmettelen jotka ovat korkeammin koulutettuja ja ajattelevat pärjäävänsä kaurapuurolla ja porkkanalla taistelussa koronaa vastaan....