Saamme helpottuneena seurata uutisointia koronarokotteen valmistumisesta. Tietysti on vastaanväittäjät, jotka " eivät ikinä " ota sitä, eikä muutakaan. Hinkuyskääkin on sen takia vielä liikkeellä kun on näitä " minnuuei kukkaarokota" tyyppejä.

Lapsikuolleisuus on rankasti laskenut vaikka sataan vuoteen,kun lapsia rokotetaan, paitsi tietty ne vanhemmmat jotka viis veisaa, sairastuuko lapsi polioon tai muuhun ja tartuttaako muidenkin lapsia vihurirokkoon.

Jos se päätös koskisi vain itseä, kuten ei maskin käyttökään ole itseä varten, vaan sillä nimenomaan suojataan himppunen sitä kanssa ihmistä.

Minulla täytyy olla oikeus siihen että minä riskiryhmäläisenä en saa tartuntaa joltain välinpitämättömältä"  se tulee jos on tullakseen" herneaivolta.En kauniimmin nyt voi vaikka kaaliaivoksi sanoa, jos tahallaan intetään ja vängätään.

Maskipakkoa ei voinut laittaa, sen monimutkaisen totettamisen vuoksi, mutta bussivuorot: maskiton/ maskillinen , sen olisi voinut toteuttaa, niin sitten oltais nähty että kaikki haluaa ängetä maskillisten bussiin, ilman maskiakin, sieltähän ei saa tartuntaa.. 

Kyllä minä otan rokotteen.

Ei tänä armon vuonna 2020, tarvitse enää, un on superäly koneet apuna, titrailla aineosia kymmentä vuotta, olen kuullut että siihen joku vetoaa, "en ota,koska seon liian nopeasti kehitetty."

...heräräänpä päikkäreiltä...hohhoijaa, kuten veljeni tyttö tokaisi," maskit naamaan ja turvat tukkoon", se on siinä.

 

Mukavaa rokotuksen odotusta ja joulun odotusta...