Naamiorosvo_21893_041c5363c35e634d0cf678

Uutiset eilen; erot lisääntyneet.

Veikeudet kärjistyvät ja korona on se suuri rosvo, joka kaikkea kärjistää nyt.

Nyt kun ihmiset eivät pääse pakenemaan toisiaan mihinkään, tilanteet kärjistyvät , uusia aiheita keskusteluun ei voi ammentaa muualta kuin uutisista, uutisista jotka ovat negatiivisuutta tulvillaan, siihen kun lisätään vielä luonteen nurja puoli, joka normaali elämässä jää hieman muun peittoon, on pieni sanaharkka valmis.

Siitä se kehittyy, aiheiden puuttuessa jäkätykseksi ja jos toinen ei älyä pitää suutaan sitten soukemmaallaan vaan jatkaa jäkätystä, ainoaksi keinoksi näkee se sopuisampi puoli hypätä koko kelkasta, hakemalla / ottamalla eroa.

Erona lyhyt oppimäärä on suoritettu, paitsi että korona jatkaa vielä maailman valloitustaan.

Korona on siis sotkenut kaiken.

Talouden nilltä , jotka työnteolla elättävät itsensä ja perheensä.

Siinä sivussa tehden osan asunnottomiksi, kun ei vuokriin rahaa löydy.

Sosiaalitoimi on hidas ja kankea liikkeinen, silloin kun on tilapäisestä taloudellisesta ahdingosta kyse. Harkinnanvaraiset sosiaalituet valuvat ties kenen blaggariin,sitkeimmän vai röyhkeimmän pyytäjänkö? ,  ei ainakaan sen tarvitsevan, jolla ei riitä raha edes tarpeelliseen ja siihen kun tulee sairautta, jossa täytyy venyä maksamaan lääkäripalkkioita , sairaalakuluja ja uusia lääkkeitä. On tavallisen köyhän tallaajan syöksykierre valmis. Kaivo johon tippuu on pohjaton, eikä sinne kuule enää huhuiluja tai kyselyjä, auttaisiko Hurstin parastaennen pvmääräinen avustus ruokakassi.Siitä saa hyvän mielen kuitenkin joku, kenties kauppias joka ne lahjoitti, kenties kassien jakaja , joka vie niitä eteenpäin. Pienet taputukset ja kehut kannustavat jatkamaan, toista köyhää toista auttamaan. 

Tuska on väreissä muutakin kuin musta, laulaa Kaamos-Ville https://www.youtube.com/watch?v=YrIOq9Mi2kI&list=PLr7lqqUmQPSXMRnP6o9UIw2d1GK4vpOUa&index=5

Isompi lompakkoinen jehu istuu ja suree , kun raha ei enää löydä toisen rahan viereen, sijoitukset ja tuoto eivät ole enää niin mahtavia, kuin haluaisi niiden ahneudessaan olevan.

Pienet purot ja pienet alut, niiden aika olisi varmaan taas, silloin kaikki on yksinkertaisempaa.

Ehkä luonto haluaakin asetellla ihmisiä samalle lähtöviivalle, silloin kun pelkkä äly ei riitä, silloin kun pelkkä tunne ei riitä, luonto haluaa kasvattaa uudestaan ihmisille inhimillisyyttä ja tunneälyä.

Kuinka kaunis ja harmooninen maapallo olisikaan, kun itsekkyys saataisiin siitä karsittua pois, oikea alkuparatiisi kun ahneus olisi tukahdutettu.

Noops, kohta saadaan rokotteet ja elämänpiiri avartuu taas.