koiranmets%C3%A41.jpg?1594030944Kaikki haluavat lisää vapautta, mutta kukaan ei melkein halua kantaa vastuuta enää mistään. Tai siis on olemassa joku ihmeen ryhmä joka elää n.s. pellossa, kuten mummoni sanoi vanhalla sanonnalla, näistä jotka eivät ota vastuuta vaan lisää huutavat vapauksia.

Eikä vastuun kantamista opeteta enää kotona, koska sitä ei ole heillekään opetettu, onko opetus mielestään siirretty koululle? Eihän koulu ole äiti tai isä.

Peruskasvatus kuuluu kodeille ja jos sitä ei osaa, pitää mennä pyytämään sossutädiltä neuvoja..." sossutäti, neuvo mitä teen jos joku tulee portaassa aamulla vastaan ?" Sossutäti sitten neuvoopi katsomaan kohti ja sanomaan hyvää huomenta.Niin yksinkertaista se on.

Äitini sanoi aina jotta jos ei voi sanoa hyvää päivää, niin ei kannata sanoa päivääkään.

Mutta totuushan on että joku hermostuu hyvästä päivästä, se hyvän osuus siinä vaatii liikaa positiivista asennoitumista ja sitähän ei nyt joillain kertakaikkiaan ole.

Nyt käy keskustelu kuumana siitä miksi lapset ovat muuttuneet välinpitämättömiksi ja tappavat raa`asti toisia ihmisiä. Mikä on aivoissa vinksahtanut , kun ei osaa kunnioittaa enää elämää?

Onko tässä tulos siitä vapaudesta, mitä he ovat olleet vaatimassa ja jos ei saa , uhataan vanhempia menemällä Sossuun ketomaan että koti ahdistaa.

Ei kaikkea tarvitsekaan saada.

Mikä se nyt onkaan mennyt pieleen, eikö lapset saa olla lapsia, koska heitä paimentaa väkivaltaiset videopelit joissa ei muuta tehdäköän kuin ammutaan, pelissä voi voittaa uusia elämiä ja kun fakta ja fiktio on sekaisin , ei sitten ymmärretä että tosi elämässä voi kuolla potkimiseen.

Ei varmaan kukaan vanhemmista opeta ketää pahoinpitelemään saati tappamaan toisia ihmisiä, ellei nyt kuuluta ihan ihme klaaniin.

Jotaionhan täytyy olla pielessä, kun väkivalta lisääntyy ja elämä ei aina voitakaan.Hakeudutaan n.s. pimeyden voimien helmaan ja muuhun pahan pesään. Sillä sitten ylpistellään, vaikka se paha onkin vain oman pääkopan aikaansaannosta.

Eiköhän kaikki ois aika istua vessapytyllä AkuAnkan kanssa, kyllähän siinäkin rosvot saa selkäsaunoja, mutta opetusmielessä, heitä siinä opetetaan tavoille, ei siinä hutkita umpimetsään.

Siis vanhat opetukset kunniaan, : ÄLÄ TAPA, ÄLÄ VARASTA JA ÄLÄ VALEHTELE, noillakin jo pääsee aika pitkälle tervehdyttämään yhteiskuntaa.