Parempaa tätä vuotta, joka on alkanut muuntuneella Korona viruksella.Mikä siis voi olla paremmin kuin viime vuonna, ainakin voimme ajattelutapaamme petrata yhteisen hyvän suuntaan, lopettaa itsekäs kerskakulutus ja vähentää jäte vuoria. Eikös vaan.

Siis kertakaikkiaan, sanattomaksi tämä maailman meno meinaa meikäläisenkin hiljentää, ainakin pitää vetää syvään henkeä hämmästyksestä ja pidättää vielä sen päälle pari henkäyksen väliä.

Mikä vaivaa? Miten on mahdollista että suur päämiehet käyttäytyvät kuin uhmaikäiset kakarat, eikä heitä saa ojentaa käytöksen suhteen, koska he alkavat vinkumaan omien oikeuksiensa perään." Mä saan jos mä haluun, haloo, tehdä mitä mä haluun, koska muuten mä loukkaannun ja koen itseni hyljityksi ja syrjityksi ja tyrkityksi ja maalitetuksi ja valitan eu ihmisoikeuksien komitealle, että mua kiusataan, kun en kerta saa mitä haluan. "

Siltä se kuulostaa, pikkupentujen kinastelulta.

Mä saan mennä laivalle rlyyppäämään jos mä haluan,turvarajoista viis, maskeista viis, ei sen väliä, mitä tautia sieltä saa tai vie, on saatava toteuttaa omia mielitekojaan ja mentävä hakemaan laiton nuuskalasti,ja tupakkaa myytäväksi asti, koska perustuslakimme ei anna kieltää mitään.Melkein.

Tuntuu välillä  siltä että hyysääminen on viety niin pitkälle että rosvoakaan ei saa enää sanoa rosvoksi ja eikä häntä saa enää rangaistakaan koska rosvouskaan ei ole rosvousta.

Härregod, pilkkujen viilaamisen taitolaji,suomen laki.Ettei vaan kukaan tuntisi itseään millään tavoin syrjityksi.Härskit käyttävät porsaan reikiä sumeilematta hyväkseen, kaikki tuet vedetään ja loput pimeänä tehdään, ettei vaan kukaan maksaisi enää lopulta hyvinvointi yhteiskuntamme eloa ja oloa.Eiköhän ne porukat ala valua muihin maihin, jos täällä meillä rahahanat lyödään kiinni ja joka leipäpalan eteen täytyy tehdä ainakin puoli päivää töitä.

 

Kyllä pitäisi päättäjien voida sanoa: "Maski naamaan ja suu tukkoon, ette nyt vaan ymmärrä miten kulkutauti voi tappaa kaikki." Ei , jokainen saa vieläkin itse päättää lähteekö itikseen aikaa tappamaan ja suihkuttelemaan stockan hajuvesi näytteitä ,ilman maskia. 

Kunnioitusta hieman, sitä minä olisin mieluusti näkemässä enemmän, että tämän maan päättäjien ohjeistuksia noudatettais, kun on kulkutaudeista kyse. Eikä tyhmyyttään tarvitse julki tuoda maskittomana ja tautilinkona.Se on kuvottavaa välinpitämättömyyttä.

Vanha sanonta, jota mummoni joskus käytti oli: Tyhmäkin käy viisaasta kun pitää suunsa kiinni." No minulle se on jo myöhäistä olen avannut sanaisen arkkuni, mutten luule itseäni kansan kynttiläksikään.

Ja kuljen maskin kanssa bussissa ja kaupassa, koska niin nyt vaan tänä tautisena aikana tehdään.Tai sitten vaihtoehtoisesti maskittomat kävelemään.Edelleenkin.Kyllä se kuumentaa tunteita....

Ai niin, hyvää uutta vuotta, se on siitä kohtaa juuri niin hyvä, kuin itse olen omalla paikallani,siihen siis  voin vaikuttaa.