rokotevalmistus.jpgLabrassa käyty julkisilla ja toistaiseksi ainakin , elossa olen.

Onhan se rokotekin jo jyllännyt minussa pari viikkoa ja kyllä sen on tuntenut kuinka vastaineet ovat kehittyneet kihisten.

Ainoa maskiton  bussissa oli tällä kertaa kiinaa puhuva nainen  , joka puhuisikin sitten koko matkan ajan. Koska Kiina on niin kaukana on vissiin pakko puhua niin kovaa.

Se on kuulemma oikein varma keino saada aerosolinsa liikkeelle suljetussa bussissa, sitä tehokkaammin, mitä pitempi bussimatka on. 

Minua kyllä jännittää, ovatkohan itänaapurissa jo huomanneet netti postaukseni sukka sivustoilla, olen nääs aika kova heiluttelemaan puikkoja ja koukkuja.

Olen tehnyt päästä varpaisiin jos jonkinmoista asustetta ja vielä sängyn päällekin.

Nyt kun itäinen isoveli hakee rokote valmisteelle tekijää suomessa, koska he antavat siihen tarvikkeet ja ohjeen, huhujen mukaan ja yhteydenottojakin on ollut johonkin tramboliinin valmistajaan, niin minä luulen ja pelkään että kohta puhelin soi, kertovat miten ovat ihastelleet mun käsitöitä ja lopuksi kysäsevät, " jos teitä sattuisi kiinnostamaan muuan rokotteen keittohommat, ei hätää me tuodaan sinulle kattila ja kauha, ja puikollakin saa hämmentää, jos se tuntuu kotoisammalta ja varmemmalta, pääasia että hämmentää ja pitää kauhansa sopassa mukana"

Jotenkin amatöörimaiselta tämmösen maallikonkin korvaan tuo lähstymistapa kalskahtaa.

Mutta hei, tässä olisi aineksia huulenheittooon pieleen menneistä maskikaupoista, toivottavasti olemme oppineet.

Mutta jos emme, nimikin on jo kaavailtuna Setsukan Sukka ja Spintikki

Autsh, puhelin soi se on joko terekkari tai sitten.....