Nyt kun alkaa olla maskit kohdillaan ja rokotukset saavat kohta aikaan lauma immuniteetin, voi siirtyä antamaan huomiotaan muille asioille, jotka jäävät ihmetyttämään.

Tällainen asia kävi toissa päivänä: Ostin pienen ostoksen netissä, maksu kirjautui pankkitililtäni ja oli ihan oikea tilinumerokin, mutta se ei kirjautunut vastaanottajan tilille. Pankista asiaa tiedusteltuani sanottiin että se maksaa jos he tutkivat asiaa ja jos palauttavat rahan tililleni se maksaa enemmän kuin kyseinen ostos.

Mihinkäs ne rahat sitten jäävät makaamaan ja miksiköhän ne eivät saaneet niin paljon vauhtia peräänsä että olisivat sinne menneet, mihin kuului.

Tämä välimaaston lepopaikka rahoille tuottanee sitten paljonkin pankille ylimääräistä, kun yhdellä  napin painalluksella saisi ne takaisin tililleni, mutta että minä olen ja maksanut tilisiirron yhteen suuntaan joka johti tuntemattomaan paikkaan. Pankkihan tietää missä raha makaa, koska sanovat voivansa palauttaa sen, vaikka minä en toiminut väärin missään kohtaa. Miksi pitäisi maksaa kahteen kertaan. Jääköön nyt OP plussalle tällä kertaa.