Sanonpa vaan että hampaan heiluminen on pikkanen ylpeilyn aihe.

Mieti: " Jokos ne hammas  heiluu,vai onko jo lähtenyt ? " , tai " Lieneekö hällä lähtenyt yhtäkään maitohammasta pois..." tiedustelevat ja toetavat n. 5-7 vuotiaista.

Ensimmäisen hampaan heiluminen maitokalustossa on etappi, joka siirtää seuraavaan kategoriaan, kategoriaan : maitohampaan heilumisen ja mopokortin väliltä. Ei sitä ainakaan tarvitse hävetä, minä tosin hieman arastelin hampaatonta hymyäni silloin vuonna ,mikäs se nyt olikaan...

Veljeni kertoi hauskan jutun, tais kysästä " Arvaa mitä ?" johon minä, jotta "mitä", sitten hän kertoi jutun siitä kuinka hän sellasena maitopäälärin kokoisena poikana sanoi veljilleen , että hän on enkeli ja osaa lentää. Veljet eivät uskoneet.

Hän oli pyytänyt sammuttamaan valot, pimeässäkös sitä paremmin siivet heiluvat...ja hampaat.... Hän nimittäin oli kiivennyt pöydälle ja hyppäsi pöydältä, mutta siivet eivät kantaneetkaan, vaan oli kolauttanut hampaat jakkaran kulmaan ja lähti siinä etuhampaat ainoastaan lentoon..  Ei kukaan sen jäkeen enkelistä maininnut mutta sen sijaan hän sai lempinimen Hati Harvahammas. Mitäs ihan kiva nimi, joka häntä seuraa Hati muodossa edelleen, vaikka hampaat ovat sen jälkeen pysyneet paikoillaan.

Tytsi laittoi kuvan sunnuntaina jalkapallo kentältä, kippurainen nuoli siinä osui pelaajaan joka ei ihan Pele Pelaajalta näyttänyt, mutta ilmapotku on jo hallussa. Tytsi kun oli mennyt kentän reunalle, niin pojanpika pysäytti pelin siihen paikkaan ja huusi " Arvaa mitä tätsy, mulla heiluu hamma..s"  Ihanan täydellistä suloisuutta, mummo ois  pusuttanut koko naaman pehmeeksi.Ja taas kerran valkku olisi mua töninyt kauemmas kentästä :)

Joskus sitten, kun hän kehittyy ja menestyy jalkapallossa, tämä vielä jostain eteen kopsahtaa...ja kaikkihan sen tietää, "minkä taakseen jättää sen eestään löytää", sanoisi armas isoäitini.

Semmonen Hammaskeijuhan niitä kuulemma kerää ja maksaakin vielä :)

Tällä kertaa näin: Hymyillään kun suu avataan ja hampaita puuttuu :)