19029349_10155309581184178_8833321866684

"Suppailu on laji, jossa melotaan seisten surffilautaa muistuttavalla laudallaSup-laudan nimi tulee englannin kielen sanoista ”stand up paddling”, seisten melonta." Wikipedia

On paljon kaikenlaista ennenkuin ihminen osaa paikalleen asettua, on mutkaa kierrettävänä ja oikaistavana, suppi lautaa ja palloa potkittavana ja muutama muurahainen tutkittavana.

Tämä oli se päivän paras: hammas oli lähtenyt ja seuraava etappi on seuraava hammas, siinä välissä ehtii opetella maaliin potkimista jalkkiksessa ja maalivahtii ehtii laskea ne muurahaiset maalissa, joihin hän oli kesken pelin perehtynyt, muttei enää kait pelännyt niitä: " Täällä on muurahaisia.."Viime kesänä olisi kirkuen kirmannut karkuun.Mahtanee valkkua naurattaa nämä väli huudahdukset näin pienten poikien pelissä, jotka ovat omasta mielestään jo isoja.

Onhan se sekin eräs miehisyyden pikkanen mitta, pelkääkö enää muurahaisia vai ei.

Mummo on salapoliisien kärkipäässä, ei stalkaten vaan ratkaisua etsien. Löysimme netti palstalta vastauksen polttavaan kysymykseen : Mikä kukka tämä on, kukaan ei tiedä, ei edes kukkakauppias ?"

Se on meidän Täplikki, nimittäin siinä vaiheessa siitä tuli meidän , kun totesimme sen työntäneen sipulia täyteen purkin ja emäntänsä luvalla saimme juurakon jakaa ja istuttaa väljempään, niin minullekin tuli oma nippu. Se kummasti yhdistää :)

Ehkä pääsemme kärrynpyörien ihmeelliseen maailmaan piakkoin.

Ihmettelen kyllä, kun en olekaan ihan kaikkien juttujen arvoinen mummo, sain tietää että on asioita , joita kerrotaan vaan isälle,poikien juttuja, mutta hyvä niin, mummona on hyvä taapertaa :)

Minulle esiteltiin uusi korttelikauppa, jossa ei ollut myyjää, enhän minä ennen sellaista ollut nähnyt, kortti koneeseen ja ostamaan vaan, valiten hyllyiltä mitä haluaa ja tarvitsee.Sitten minulle esiteltiin kauempaa paikka jossa on kuulemma taatusti maa-ammppareiden pesä , jotka kannattaa kiertää kaukaa. Hän on niin huolehtivainen ja huomaavainen. Jalkarahikin kiikutettiin jalkojen alle kun istuuduin siihen kukkien ääreen...onko nyt hyvä olla.

Lapsen lapset ovat ihania .