mummo%20ja%20kissa.jpgMinun mummoni tuumasi noin ja se pitääkin paikkansa, vaikka miten pyristelisi mummojen sanontoja vastaan, niin huuhaaksi niitä ei ainakaan voi syyttää.

Totta tuossa on että toista vuotta meni ja lapsenlapseni kasvaa hujahti, käsiä ja jalkoja näyttäisi olevan 10 cm enemmän, puhumattakaan koko pituudesta.

Ja kun tämä mummo peiliin katsoo , takaisin katsoo harmaahapsi.Molemmat yhtä suloisia, muttei ihan samaan aikaan hampaattomia.

Veihän tämä korona sitten joiltain säästöt ja sijoituksetkin, harmillista, mutta tällainen vakaa pieni eläke, jota meikäläinen saa hoitaja vuosiensa päätteeksi nostaa, se ei kohdannut pahempaa kurjistumista koronasta...paitsi että ehkä en voinut ostaa osakkeita. En olisi ostanut muutenkaan , enkä voi enää virkata tai kutoa, mutta rehellisyyden nimissä , ei sillä tienannutkaan, enkä näin ollen voi huutaa valtiolta apurahaa saamatta jääneistä tuloista...Enkä voi lapsilisiä sijoittaa osakkeisiin, kuten joku pönkkötasku ehdotteli, pesämunaksi lapsille tulevaisuuteen.Lapset on jo itse isoja niin. Hmm, meneeköhän tuo nyt ihan oikeaan osoitteeseen sekään lapsilisä, jos sitä ei tarvitse elämiseen ja lapsen vaatetukseen ja harrastuksiin laittaa ? Mutta, eikös se ole sosiaalinen etu, jota maksetaan varallisuuteen katsomatta, ettei perheet joudu eriarvoisiin asemiin. Haloo, taitavat olla jo muutenkin kahden kerroksen väkeä.

Mutta ihana on kesän alku, saan minäkin taas reissata rokotettuna, en ihan aurinkoon rannoille, mutta espoon rannoille ainakin :)

Saamme käydä äänestämässä kuntavaaleissa oikein ja saada näin äänemme kuuluviin .

Nautitaan tästä kesästä ja tästä hetkestä ennenkaikkea.