Haikein mielin luovuin virkkaamisesta, koska ohjeiden pränttien luvut oli jo hankala, yleensä kirpun kokoisia merkkejä.

Mutta, nouhätä, sano mummoni mun, kun omena oli mätä.

Kekkasin semmosen jutun että kun ostan kaavat ja ompelen, se ei olekaan niin pilkun tarkkaa.Suoraa saumaa metri kaupalla.

Nyt on takana, ommeltuna yksi kaavaton ja hihaton tunika, tai siis kaavan tyylittekin Zizzin mekosta. Ostetulla Kaavalla tehty viskoosi mekko ja nyt juuri tilasin Unelmainen kaupasta kaavat Meri mekkoon.

Olenhan toki nuorena ommellut takkejakin, vuoritettuna, mutta kiva kun hoksasin uudistaa ompelutaitoani.Kone vaan on semmonen jurmukka, siitä puuttuu automaattinen langan pujotus. Muuten , sanoisinko jotta kaikki rullaa hyvin, kun vaan piisaa kangasta,kaavaa ja lankarullaa.

Elämä rullaa siis eteenpäin, niin ja näin :) Hyvää kesää heleteistä huolimatta.Meidän pelastus helteellä on ollut ehdottomasti tuommonen 50 cm korkea cooleri.Puhumattakaan pienistä pakaste pakkauksista, milloin mihinkin sujautettuna ja sulamisen jälkeen,kun täyte on muuttunut nesteeksi,uudestaan vaan pakkaseen. Sunnittelin jopa repulle sellaista viilennintä, kun hiostaa selkää, mutten ole vielä ehtinyt sitä toteuttaa.Jonkunlainen kehikko siinä olisi hyvä olla, että ilma pääsisi kiertämään.

Mutta siis näin,syksyä päin. :)