IMG_20200809_134135034_HDR.jpg

Tuossa kun olen seurannut nyt näiden korona rajoitusten purkua, niin ei korona itsessään vain pelkkää pahaatuonut .Käänteisenä tekijänä se toi yhteishenkeä meille, halun yrittää edes estää sen leviämistä hygienilla.

Sen kautta ihmiset ovat oppineet taas kiinnittämään huomiota hygieniaan,pesemään käsiä niin  että , sitä tekee jo rutiininomaisesti.

Laukussa kulkee pieni käsidesi pullo, josta on helppo suihkauttaa kaupassa käynnin jälkeen käsille. Toivottavasti kaupat pitävät edelleen käsidesi laitteet esillä, josta sitä voi mennen tullen tupsauttaa käsiin.

Itse koen turvalliseksi nyt flunssa aikana bussissa käyttää vielä maskia, jos sen käyttö ei minua vaivaa, eihän sen silloin pitäisi toistakaan ihmistä vaivata.

Koronapassi puhuttaa taatusti melkein jokaista, joka vain tykkää käydä isoissa tilaisuuksissa, silloin kun se on kunnossa, ei siitä tarvitse motkottaakaan, mutta jos ei ole niin älämölö nouseekin niiden keskuudessa, jotka eivät halua sitä ottaa käyttöön. Tässä tapauksessa mummoni sanonnan mukaan :"tyhjät tynnyrit kolisevat eniten".

Juurikin jotkut konsertit ja teatteri esitykset, jotka ovat erittäin suosittuja, siellähän voi esiintyjätkin toivoa vastuullista käyttäytymistä  osallistujilta.

Eikä se kenenkään vika ole , kun tällainen riesa maailmaan puhkesi, oikea kulkutauti. Sen kanssa joudumme elämään, vaihtoehtoja ei ole, mutta jaksamalla päivä kerrallaan, yhteen hiileen puhaltaen, siis yrityksellä yhteisestä hiilestä, niin voi eteenpäin päästä...