20210823_121217.jpgKesän viimeinenkin ruusu voi olla niin kaunis.

Tänä päivänä on suomessa niin hyvä olla ja asua.

Tämä on paratiisin esikartano , verrattuna vaikkapa erään maan sota pesäkkeisiin.

Eihän sitä meikäläinen oikeasti edes pysty sisäistämään sitä ahdinkoa, mikä maasta pois pyrkivillä on.

Miten voi lähestyä henkisesti ihmistä jolta on viety kaikki turva elämässä, olematta uteliaan tuputtava; "kylläkaikkijärjestyy" täti.

Ja järjestyyhän kaikki lopulta tavalla tai toisella, mutta ei välttämättä juuri minun haluamallani tavalla.

Kyllä meidän valitsemilla hallitus herroilla ja rouvilla on totta totisesti työmaa, ei minun rahkeeni kyllä riittäisi.

Ihana Sanna Marinkin eilen telkkarissa puhui tärkeitä asioita ja tuollaisen korona myllerryksen jälkeenkin näytti niin freesiltä ja kaunillta.

Silloinhan hän on oikeassa työssä ja omat taidot tulevat siinä käyttöön. Jos olisi väärässä työssä, nin tukkakin näyttäisi variksen pesältä. ja naama madon luvuilta.

Aasinsiltaa käyttäen etenen tuki viidakossa seuraavaan aiheeseen.

Siis, suomessa ei tarvitse kärsiä nälänhätää, sossullamme on pidempi käsi kuin uskookaan, silloin kun sossu auttaa hädässä.

Omalta osaltani asioiden näin hyvin ollessa, kun ei juuri nyt satu tarvitsemaan muuta tukea, kuin polvitukea, selvitäkseen eteenpäin tällä tiellä.

Jopa sen polvituenkin löysin nivelrikkoisille polvilleni, sopivan tukea antava, kipu aivan katosi kun polvi ei siinä heilu suuntaa tai toiseenkaan sivuttain.

Olen päässyt nettikauppojen oston helppouteen, ei tarvitse ähistä ja puhista matalalla huonekorkeudella varustetussa kenkäkaupassa, jossa lamput lämmittävät päänahkaa, kun yrittää kiskoa kenkää jalkaan huonossa asennossa. pikkaisella jakkaralla keikkuen. Siksi nettikauppa on minulle kuin  taivaanlahja.Sovita ilmavasti parvekkeella ja ostokokemuksesta muodostuu ihana,

Lifeturn  https://lifeturn.net/ mainoksesta minä innostuin , kun joku tavallinen MaijaMeikäläinen kertoi polvituen tehosta juuri tällaisiin nivelrikkoisiin polviin. Vaikka se oli mainos, se oli kuitenkin täysin asiaa.

Tässä nyt istun tuet puettuina ja lähden kohta testaamaan niitä sauvakävelylle. Useinhan mainostetaan vaikka kuinka ylistellen ja totuus sitten valkenee kun postiluukuta kolahtaa tilaamasi tuote :)

Nyt polveni ovat kuin vauva entivanhaisessa kapalossa, yhtä tyytyväiset ja tunnekin lienee ollut sama, kapalossa.

Näin tämän näen nyt. Kiitos.