Täytyy myöntää että olen ajatellut, olen ajatellut pelon syvintä olemusta, pääsemättä oikeastaan kuin pieneen pinta nirhaumaan.

Katsoin Areenalta ohjelman : Irakin kadotetut lapset.

En minä ollut aiemmin edes kuullut, että heitä ei hyväksytä mihinkään, ei niitäkään jotka kieltävät Isiksen opit, riittää kun isä on ollut Isisläinen  niin tulevaisuutta ei ole, vaikka lapsi ei ole voinut millään lailla vaikuttaa syntymäänsä.Kukaan ei halua heitä kontolleen, he tarvitsevat paljon terapiaa ja vielä lisääkin terapiaa, niin järkyttäviin asioihin heidät on ajettu ja niitä itse tekemään.

Ei siinä auta heitä koota kentälle ja kannustaa " Hyvä pojat", paljon järeämpää ja ammattimaisempaa kuntoutusta sellainen vaatii.

Voi mikä Onnela onkaan maamme.

Omalta kohdaltani olen tiedostanut että pelko saa aikaan, no , sitä sun tätä. Vieraan kulttuurin/asian  pelko, josta on ennakkoon kuulluut vain kaameita asioita, vieraan tapahtuman pelko.. vaikka minkä pelko. Ei se minua paikalleen naulaa, mutta...Varovaisuutta lienee hyvä noudattaa.

Silloin kun korona pandemia saapui maahamme, minähän sitä ainakin pelkäsin, pelkäsin sen tarttuvan minuun ja tönäisevän ajasta ikuisuuteen.

Minä kuulun riskiryhmään, joten minun eosinofiilinen astmani olisi ollut edesauttamassa tönäisyä täysin voimin.

Minä en ollut halukas vielä mihinkään matkalippuun iäisyyteen, joten peloissani aloin spekuloimaan, maskittomia ja rokottamattomia ja sitä että oli pakko ahtautua heidän kanssaan samaan bussiin.Pelkäsin heidän ymmärtämätöntä välinpitämättömyyttään " se tulee mikä on tulllakseen".." en minä sitä osaa pelätä..", olisivat lukeneet faktat ja olleet hiljaa.

Koin että , koska minä ymmärsin asian vakavuuden ja lopputuloksen kohdallani, jossa olisin johonkin sitkeään limaan tukehtunut sairaalapedilla , vatsalla maaten. Vaikka minulla on vielä paljon juttuja lapsenlapsen kanssa kesken ja lasteni kanssa.

Siksi olisin suonut ihmisten noudattavan varovaisuutta omalla kohdallaan ja ollut huomaavainen muita kohtaan ja tehnyt kaikkensa ettei ainakaan olisi tauti linkona.

Mutta eihän ne asiat niin mene.

Pandemia on pandemia, oli se sitten korona tai lavantauti. Lavantauti-Maryn laittoivat aisoihin aikoinaan, mutta mikään järjellinen ja tieteellisesti testattu  ja todistettu ei tehoakaan koronan kohdalla.

Olen kuullut jonkun jopa sanovan että rokotteen mukana ihminen saa seuranta sirun, vai mikä lie ollut. Hoh ja hoh.

Minulle nyt on ihan yks hailee vaikka olisin sirutettu neästä varpaisiin, ketä kiinnostaa käyntini lähi ostarin Tokmannilla ? Kysyn vaan.

Eli kaiken muun lisäksi , edelleen olen tullut tulokseen, että on aina johtajia ja on harhaanjohtajia.

Ameriikoissa kun nostavat syytteitä kaikesta mahdollisesta valmistajaa tai toimijaa vastaan, niin , että siellä pitää kai lukea kynässäkin : " Älä syö kynää", ettei joku pääse väittämään etteä sitä ei ollut kielletty ja saa suolisolmun ja valmistaja miljoona laskun vahingonkorvauksista.

Meillä ei olla niin pitkällä vielä, mutta harhaanjohtajia vois alkaakin pikkuhiljaa haastaa oikeuteen,kun joku iso juttu aiheuttaa paniikkia, on siinä iskemässä sormensa soppaan yrittäjä jos toinenkin...

Onhan näitä...niitä ja näitä...