Silloin kun Englanti antoi rukkaset EU:lle ...

Onneksi minun ei tarvitse huolehtia muuta kuin äänestämisestä tällä saralla.

Pysyn valppaana ja sitten yleisen edunkin nimissä äänestän oikeanlaisen tyypin, jolla on arvot kunnossa ja ne natsaaavat minun arvoihin.

Tuloksena tästä pitäisi olla tasapainoinen ja korruptoitumaton porukka, jotka hoitavat kansalaisten asioita oikeudenmukaisesti.

Hänellä täytyy siis olla mielipiteitä, jotka hän voi perustella. Turha mölyäminen ja huseeraminen joka asiassa ei kuulu hänen hommiinsa.

Hän ei peesaa ketään, hänellä täytyy olla terävä ajatuksen juoksu.

Tänä päivänä äänestetään harmillisen paljon kansanedustajiksi asti henkilöitä, jotka pitävät kovaa meteliä ja agiteeraavat ihmisiä epäsopuun.

Joillakin ei kertakaikkiiaan ole mitään sanottavaa, he sitten möläyttävät painavan poliittisen kantansa:" Suomen pitäis tehdä kuin Engalnnin, erota EU:sta.", kun siihen kysyy perusteita, vastausta ei löydy, koska ei ole sielä pääkopassa mitään kehittynyt, mutta jonkunlaisen kuppikunnan äänet semmosellakin kerätään.

Onko pelkästään suomalainen ilmiö , että pitää voida samaistua äänestettävään henkilöön niin vahvasti, että ei osata antaa arvoa ollenkaan sille osaako ihminen mitään.  Näkeekö hän yhteistä hyvää asioissa ja arvoissa joita hän ajaa? Onko koulutus ollut turhaa jos sitä ei arvosteta.  Ainakin vankka yleissivistys pitäisi olla vaatimuksena yhteenkään poliittiseen virkaan.

"kiss kiss" :)

Toivotaan, toivotaan että suomi säilyisi edes tällaisenaan....