kissa%20ja%20kissan%20kieppi.jpgMisekisu aina, siis aina ,kokeilee nukkuma mukavuuden kaikissa, mihin vain kiepille mahtuu... :D

...ja kolotukset alkavat, joihin tuntuu ettei särkylääkkeet auta.

No selän leikkaus juttukin jätti oman paikkansa mitä alkaa särkemään tyystin ilman särkylääkettä ja siitä aiheutva pinne tila hermoihin , jotka sähköttävät omaa kieltään.

Täytyy sanoa , etten ole ymmärtänyt  hyvän patjan merkitystä, tai olen kyllä mutta luulin ettei hyvää patjaa ole olemassakaan.

On vain liian pehmeä patja, liian kova patja, liian sitä ja tätä.

Nyt oli pakko tarttua patjaa sarvista ja toimia, totta ensin sittenkin liian pehmeän Ikea toi kotiin asti.Harmitti, itketti, ei sitä voinut paluttaa, koska olin avannut paketin ja nukkunut siinä kolme yötä. Laitetaan se niihin kuuluisiin huti ostoihin, joita silloin tällöin sattuu.

No sitten ihan läjässä olin henkisesti ja katselin yöllä , kun en voinut nukkua, Jyskin patjan vaihto päivien ilmoituksia ja silmään osui Memory patja.

Kauan sitten eräs ystäväni osti moisen, silloin se taisi olla aika uutta markkinoilla ja sanoi sen olevan erityisen hyvän. Nyt se oli jokatapauksessa  50% alennuksessa, joten juuri ja juuri budjetti riittää siihen.

En ollut muistanut koko asiaa, siinä se siis on. 

Tilasin sen, ohuella petauspatjalla . Kotiin tuli patja käärö, jossa patja näytti olevan paksuudeltaan  5:n sentin luokkaa. Avattuani sen ja sängyllä se olikin illalla jo 20 cm ja ihanan kimmoisa, ei pehmeä lössy.

Nukuin ensimmäisen yön siinä heräämättä ja sen jälkeen joka yö, heräämättä. Olen jopa ottanut taas päikkäreitäkin. Ei tarvitse pyöriä ja etsiä oikeaa asentoa saadakseen selän ja hermokivut rauhoittumaan.

Ajattelin ihan mainita asiasta näin, koska moni nuorempikin kärsii selkäkivuista, johtuvat ne sitten rangasta tai jaloista.

Nyt tuntuu ettei ole mitään hätää, menen käymään fyssarilla viikon päästä ja voin kertoa hänelle, että hänen antamansa neuvo istua jumppapallolla, ainakin silloin jos selkä oirehtii, on hoitanut uuden patjan kanssa selän melkein sellaiseksi, niinkuin sitä ei olisikaan.

Heh, ei mitään selkärankaa :)

kun%20ilta%20tummuu.jpg