Tämä on vähän henkimaailman juttuja, minkä ajattelin jakaa.

Meidän taloudessa on semmonen vanha puhelin, jossa kirjoittaakseen viestiä , täytyy naputella yhtä kirjainta monta kertaa. Siinä on kuitenkin ollut prepaid kortti, koska se toimii varapuhelimena.

Se on oikeasti varmaan 20 v vanha, eikä ole internet yhteyttä.Jotkut diilerit kuulemma enää käyttää sellaista, koska sitä ei voi seurata.Me ei diilata mitään, ei edes kissanminttua.

Mitä tälle puhelin vanhukselle mahtoi tapahtua eilen illalla, siihen ilmestyi teksti Fasebook ja alkoi rullata, aivan kuin yrittäen yhteyttä faseen, en ymmärrä en. Se on niin vanha, ettei sitä edes pysty hakkeroimaan.

Siihen voi soittaa ja siihen puheluun voi vastata ja nippanappa sillä voi soittaa toiseen puhelimeen.

Luuliko se yhtäkkiä olevansa älypuhelin :)

Muuten syksy on niin ihanan rauhallinen ollut, maskin käyttöä jatkamme julkisissa liikennevälineissä ja toivomme että ei tarvitse joutua kenenkään sellaisen läheisyyteen joka sieltä keuhkloistaan hönkii basiliskoja, tai pysyisi edes niin kaukana, ettei tarvitse omaan keuhkoon vetää sitä taudinaiheuttaja moskaa.

Kovasti on haloota ihmisten masennuksesta, joka on oikein puhjennut kukkaan korona aikana. Kyllä siellä takana on varmasti muutakin painolastia, kuin korona. Siellä on laukaisevana tekijänä monta juttua, joiden sanominen on jo kielletty sakon uhalla.

Me emme voi kertoa pahoinvoinnistamme rehellisesti, koska sananvapautta rajoitetaan jatkuvasti ja rankalla kädellä.

Pikkasen otan asian kulmasta kiinni, josta en paljoa tiedä, mutta miksi sitä kukkaa ei voinut vapauttaa kriminalisoinnin piiristä ja näin myös vähentää rahavirtaa joka valuu diilereiden taskuun. Pieni tekohan se olisi ollut niiden miljoonien seassa, joka oikeasti näyttää pyörivän suomenkin markkinoilla, ainakin läpi kulkien.

Mutta, tässä kulmalla on rauhallista ollut, yhtä juttua vaan olen ihmetellyt hieman: Naapuritalon rapun edessä on lasten rattaat, yötäpäivää ja kesällä ja talvella. Ja joskus siinä käy joku tyyppi asioimassa, ihan kuin ottaisi sieltä jotain tai toisi siihen jotain....jännittävää kylläkin.