Luulisi ettei seuraavanlaisia "ulostuloja" tarvitsisi edes olla, mutta hyvä näinkin.

Lieneekö sitten hirmuliskojen ollut näin maailma paniikissa.

Todentotta, ennen saattoi sanoa : hyvää päivää, nyt jos sanot sen, ollaan spekulimassa onko päivä hyvä tai päivä ollenkaan, vai yrittääkö sanoja kätkeä lauseeseen uhan, uhan siitä että jos tuudittaudut uskoon päiväsi olevan hyvä, niin uskopois, hirmuiset jutut odottavat sinua oven takana.

Jos olisimme amerikassa kuulija voisi haastaa oikeuteen hyvän päivän toivottajan, koska: hän uskoi hyvää päivää riittävän kotioven ulkopuolellekin ja lähti ulos, jäi auton alle ja katsoo syyllisen olevan henkilön joka tuuditti hänet uskomaan hyvään päivään.

Että silleen.

Nostardamus taisi säkeissään ennustella isompiakin katastrofeja ja hän sentään oli ranskalainen lääkäri. Vaikka mitäpä siitä, vähiten uskottavia taitaa tänä päivänä olla juuri lääkärit, jotka kannattavat korona rokotuksen ottamista, vedoten  sairauden vaarallisuuteen ja leviämis tahtiin.

Asteen verran kun viirus muuttuu vielä tappavammaksi ja tartunta ominaisuuden herkistyessä ei taida sitten enää kukaan olla kirjoittamassa maailman historiaa ennen ja jälkeen koronan.

Joku sentäs valaistui hetkeksi ja oli tullunna ajatelleeksi jos sattuu suuronnettomuus ja tehohoito paikkoja onkin liian vähän tai ollenkaan käytettävissä, puhumattakaan osasto paikoista yleensäkään.Kuka silloin heitetään jonosta pois?

Kukaan ei ehdoin tahdoin lähde radalle, jossa hänen päälleen ajetaan autolla mitä suurimmalla todennäöisyydellä

Varsikin kun se "rata" sattuu olemaan kilpa-ajoa varten, siinä kuolema ajaa takaa rokottamattomia ihmisiä ja suuttuessaan lisää panoksia ja luo super viiruksen ja siltä nyt ei enää pötki pakoon kukaan .

Niin, mikä eteen kansakunnat.

Jos sairaalat ovat täynnä rokotuksen ottamatta jättäneitä , tehohoidosta nauttimassa täysin palkein, antaa vaan muiden sairauksien sitten vaikka tehdä invalideja ja jopa tappaa siellä jonotelleessaan kohta 3 v johonkin toimenpiteeseen.

Syöpäkin ehtii tappaa diagnosoimattomana puolessatoista vuodessa ja nopeamminkin, kun taas jos se olisi ajoissa havaittu ja hoidettu , elinikää olisi voinut ollut 15 v.

Ei tässä pitäisi enää olla kyse yksilönoikeudesta, jos yksilö asettaa hengenvaaraan muut yksilöt.

Aika hupaisaakin, ei saa kysyä onko sinut rokotettu, koska satavarmasti rokotettu sanoo: Juu kaks tai kolme kertaa. Rokottamaton vetoaa yksilönoikeuteen olla vastaamatta ja vastustaa koronapassia samoilla syillä.

Miten olisikaan se saari tuolla...jossa on tosi vehreää, myrskytöntä ja lämmintä sopivasti..lähtiskös sitä vaikka matkalle, kun on tuo koronapassikin tullut hommattua.