Syyslomalta virkistyneenä.

20211030_132429.jpg

Nyt kun kaikki herkkä nokkaiset ovat saaneet nenilleen, ollessaan välittämättä korona pandemian aiheuttamasta kiusta ja tuskasta ja jälkitaudeista.

Kun itku ihmisoikeuksien loukaamisesta on jäänyt toiseksi maailmanlaajuisen terveyteen ja elämiseen vaikuttavan uhan kohdalla.

Nyt kun maskeista on VAIN käyttösuositus ja sitä voi uhmata tietty joukkoliikenteessä ja näyttää sen tietämättömän  naurettavalta näyttävän uhmakkaan ilmeensä:" en ainakaan minä mitään maskia käytä bussissa." Ajatus moisesta on aasimainen ja heille pitäisi olla se oma kuljetus vaunu.

Joka tapauksessa vaikka olemme saaneet korona passinkin, vielä täytyy jonkun idiootin olla ostamassa väärennettyjä passeja. 

Ja mitähän varten , kysyn vaan.Kuka siitä hyötyy, muu kuin passin väärentäjä rahallisesti. Rokotus olisi ollut ilmainen ja väärennetty passi maksaa maltaita ja asettaa muut taas kerran tartunnalle alttiiksi.

Jos olatais intiassa, sanoisin: " Voi Pyhä Lehmä", tätä osittaista yksinkertaisuutta.Jos rokote muka vaikuttaisikin jotenekin perimään ja lapsen saantiin, niin ei siinä enää naisten jotka eivät saa lapsia, tarvitsisi tahkota ja hohkata.Menisi vaan rokotuksiin ja saisi koronapassin jotta pääsee baariin nautiskelemaan vielä keskiyön jälkeenkin.Hm, miehille se onkin eri juttu...

Tai rokottamattomille omat baarit ja rokotetuille omansa.

Näin helppoa se on. Joku sai n.s. luun kurkkuunsa alkamalla minulle oikein asiasta tehden puhumaan kuinka suurta kansan osaa manipuloidaan ja salaiiton takana on ties kuka. Ehkä onkin disinformaation levittäjät.Ja siitä hyötyy, niin kuka, kun saadaan tasapainoa järkytettyä?

Se on paree kun ei kuuntele kaikkea soopaa ja keskittyy vaikka upeaan syksyymme, jossa ei ole tarvinnut räntäsateista vielä kärsiä.