Minulle uusi ilmaisu mutta lienee jos lanseerattu kielenkäyttöön aikoja sitten.

Lapsenlapsi oli ensimmäistä kertaa yökylässä ja sain tietää yhtä sun toista.Juksaustakin uuteen malliin.

Ei yhtään pelin pelaamista tietsikalla tai puhelimella ja aika kului kuitenkin kuin siivillä.

Muutaman vuoden ikäiset karhutkin pääsivät vierailun ajaksi estradiille.

Kaikkihan alkoi taustamusiikin valinnasta. Hän kysyi josko haluan kuunnella hänen lemppari räppiä, sopihan se.  Sitten hän tiedusteli , olisiko mummoräppi enemmän mieleen, no en minä oikein siitä perusta, on tuo nuoriso räppi niin raikasta.

Kuitenkin hän halusi taustamusiikin olevan täydellistä mun puuhaillessa ja sanoi:" Haluatko kuunnella seniori radiota.Sinähän olet seniori, koska olet yli 60 v.Siellä soitetaan vähän semmoista häämusiikkia"  

Valinnanvaraa siis oli, en ollut kuullutkaan senioriradiosta.Täytyy tarkistaa asia.

Aamulla leivoimme sämpylöitä, olin katsonut valmiiksi vähän erilaisella ohjeella pyöräytykset ja kuvioinnin siihen päälle, johon hän sanoi kun muutama oli valmiina: " Niissä näkyy mummomainen ote"

Minulla on siis kaikenlaista mummouteen erikseen kuuluvaa, josta huomaa että

 olen mummo. Ripsiväriäkin voi olla, muttei liikaa :) Lapsi pitää luonnollisuudesta.

On siis ihanan rikastuttavaa ja rentouttavaa saada olla tuollaisessa aidossa ja rehellisesää seurassa. Jekutukset on erikseen, koska ne ovat hyväntahtoisia ja mainitaan kyllä jälkikäteen, että oli kyse jekutuksesta.

Miten kaukana se onkaan bysanttilaisesta ,poliittisesta ilmapiiristä jota sitäkin on saanut seurata niin paljon kuin sielu sietää ja parempi olla ilman uutisten kuuntelua välillä, kun ei tiedä mihin uskoa.Valheita suolletaan sumeilematta,

Hissukseen omassa elämässä, omaa polkua edeten, omia juttuja tehden ja hoitaen.

Välillä tuulahdus nuorta energiaa ja valikoiden somestakin ne hyvän energian kirjoitukset.Ne jotka antavat päivään iloa ja valoa, ei mitään lisäsynkkyyttä enää mailman tilanteen jo ollessa tämä mikä se on. Ei jatkuvaa narinaa ja valitusta.

Mutta, Isossa Kirjassa kehoitetaan istuttamaan puu, oli tila ja tilanne mikä hyvänsä, asioilla on tapana järjestyä kuitenkin.

Aurinkokin paistaa syksyisesti, kauniisti siivilöityen pihapuiden lomasta..

Kautta maailmansivun on tuullut ja tuulet tauonneetkin.Satanut ja paistanut ja omenapuut ovat tuottaneet hedelmää.