Tämä tarina on niin tosi.

Tuossa taannoinhan menin ostamaan Kissa Karvista ja sain likipitäen kylkiäisiksi Helmi Neidin. Ei siinä mitään, ei ne kauan ehtineet meillä olla kun tyttäreni loihe lausumaan."Kahden viikon sisällä Helmi synnyttää", olin toki katsonut Helmin vatsan pyöristymista, mutta silloinhan sen on pitänyt tulla kantavaksi heti melkein kun edelliset syntyi, siellähän ne 12 viikkosina odottivat  uusia kotejaan.

4.jpgEn tuntenut itseäni varsinaisesti huijatuksi, mutta epäilykseni olivat jo heränneet pentutehtailusta. Nyt pariskunta sanoi luopuvansa kissojen pidosta, työkiireiden takia. Näin asunnosta 2 huonetta, keittiön jossa Karvinen ilmiselvästi asui, sillä oli siellä iso nojatuoli ja televisio, sieltä omistajat sen päästivät minua tapaamaan. Pennut ja emo asuivat makuuhuneessa, jossa oli kiipeilyteline, hiekkalaatiko ja pahvilaatikkoja, joihin oli tehty aukkoja, varmaan niinkuin tunneli seikkailua.

No mutta, nyt minulla on huolehdittavana kissapesue johon kuuluu 6 kissaa.

Iloahan niistä kyllä pääosin on ja onkin. Veljeni jonka muisti on alentunut, tykkää kovin niistä ja puhelee niille. On helppoa lähestyä kissoja, koska kissat ovat olleet läsnä lapsuudesta saakka, maalla kun asuttiin.

No nyt, siis pennut opettelevat kävelyä, jokaisella on ainakin toinen silmä auli, huikeita sinisilmiä siellä välkkyy.2.jpg

Emolle syötän tietty energia ja proteiini pitoisia välipaloja ja kissan ruokaa. Karvisen maha ei sietänyt penturuokaa, jota neuvottiin Mustijamirrissä emolle ostamaan, liekö ollut viljaa niin paljon seassa, mutta oksensi pois kaiken.

Tänään emo kantoi pennut pentu laatikosta sänkyni alle, kauimmaiseen nurkkaan, kyllästyi kai isäkissan tutkimus hyppyihin, isäkissa on yltiö leikkisä luonteeltaan ja hyppää vauhdilla pentulaatikon lähelle ohi kulkiessaan tai muuten vaan juoksulenkillään. Siihen huomasin jo emon olevan vähän hermostunut, koko ajan korvat höröllään piti olla, jos isä sattuu liian lähelle.

Nyt emo rauhallisena loikoilee lattialla, kun tietää ettei Karvinen niitten päälle pääse hyppäämään.

Enhän minä suinkaan ole mikään kissanpentujen asiantuntija, en kissakuiskaajakaan. On tässä nyt sitten  opettelemista, mutta pennut siirsin pentuhäkkiin, jonne emo voi mennä niitäsyöttämään, syöttämisväli näyttäisi olevan 1- 2 tuntia, ja melkein koko yön nukkuvat( minä en nuku,, kevyttä unta vain ja kuulen heti mitä tapahtuu)

Pajunkissat saapuvat samaan hengenvetoon, kyllä meillä nyt kissoja piisaa :)