Vitsillä laitoin lapsiperheen kiireitä, toki lapsi ja kissanpentu ovat eri asiat, kaikella kunnioituksella kaikkia äitejä kohtaan.

Mutta, kyllä tämä mummo on saanut tuntea kiireen ja vipinän, kun on opetettu syömään kiinteää ruokaa, nyt sen kaikki osaavat.

Emo jo alkoi vieroitella rintaruokinnasta, nousi seisomaan ja pudotti pojat nisältä ja marmatti että, menkäähän sinne ruokakupille laittamaan ruista ranteeseen.

Minä kylläkin ostin viljatonta Gepardi penturuokaa ja kyllä vaan maistuu koko teelusikallinen päivän mittaan per nauku.

Helmi emo näytti ihan kynnestä pitäen miten raapimapuuta käytetään, miten hiekkalaatikolla raavitaan pisun päälle hiekkaa. Upeaa sanoisin, viisas emo ja viisaat pojat, puhumattakaan kulmakunnan komeimmasta isästä, eli Karvisesta.

Nyt emo on saanut kiiltoa turkkiin ja lihaa kylkiluiden päälle. Pienet kasvaa tohisevat , leikkivät ja nukkuvat ja ...syövät.

Leikistä väsyneenä sitten hakeutuvat samaan kasaan nukkumaan.pennut.jpgNäin he nukkuvat lämpimästi, jännistä laatikko seikkailuista uneksien..

Ennenkuin hoksasivat kaikki, mikä se pissapaikka laatikko on, Pihla pikkuinen valitsi roosan värisen rikkalapion pisuaarikseen, naisellisen romanttista. Tytöt on aina tyttöjä.

Iloista vappua.